Teorije web Dizajna: Index

Rekli su o meni


User Centered Manifesto

Tekstovi


Blogovi koje posjećujem


Linkovi


Kontakt

Ako imate kakvih pitanja vezanih za tematiku kojom se bavim ovdje ili ako me pak želite zaposliti kao web developera, slobodni ste da me kontaktirate na e-mail adresu: zoka[kod/at/na]banjaluka.com

Unaprijed vam se zahvaljujem na svim poslanim primjedbama, prijedlozima itd.

23.11.2005.

Nove nade queen estrade web site

Ev zahvaljujući mom burazu ja sam naišao na ovaj sajt - Nove nade Queen estrade.

Nije da se hvalim, ali pošto imam wireless konekciju, sajt mi se odma' učitao i u trenutku koji je slijedio odmah sam provalio da je sajt neki template, ali ne znam koji.
Onaj koji mi pokaže odakle je skinut/ukraden/kopiran/otet/kupljen ovaj template ima bombonu od mene :)
Kako god bilo, vjerujem da je template BIO fin, dok ga se webmajstor tog sajta nije dočepao.
Pogledajte na šta taj sajt liči?! Pogledajte samo sliku djevojke u zaglavlju, kako je samo isječena... horror! Načačka brat reklama na prvu stranicu, k'o ni sebi, ni svom. Alo bolan, pa ima li tu neke kulture, nekog reda? Kontam, sponzori ovo-ono, ali ipak, vezze.
U to zašto su organizatori ovog takmičenja postavljali sajt na 'net u opšte neću ulaziti, jer to sigurno nisu bila čista posla (to ja iz iskustva) - kao i još neke stvari u ovoj našoj državi.
Čini mi se da su organizatori su sve pokrali - Naziv (dobro, možda i nisu. To bi onda objasnilo njegovu odvratnost), soundtrack, reklamu, grafičko rješenje logotipa, web sajt i sve ostalo...
Mogao bih ja ovako do prekosutra...
Samo me još interesuje zašto se zove Nove nade QUEEN estrade, kada se takmiče i momci. Jel' to neka diskriminacija? Šta ako muško pobjedi, postaje Queen estrade?

Jedan od sponzora tekmičenja je i, naravno, Radio Televizija BN. Ako se sjećate, već sam jednom pisao o njihovom web sajtu. E, redizajnirali su ga! Pogledajte link i recite mi da li su uspjeli ukombinovati dreč narandžastu u plavu.

Evo još nekoliko linkova, čisto da vam pokvarim dan:
Gajić xxxing
DD Studio - Siguran sam da sam jedan ovakav sajt već vidjeo negdje. Rip ili template?
Moj Sajt - Buahahahaa! Bijedan pokušaj webmajstora iz Bijeljine mislim

Sadržaj © 2003 Zlokapa zoran. Powered by blogger.ba | 48832 | RSS